Translate

четвъртък, 22 януари 2015 г.

Минифорекс и микрофорекс | dLambow


Какво представляват минифорекс и микрофорекс? 

В днешно време, търговия на форекс може да се започне само с няколкостотин, няколко десетки и даже само с 1 долар. Това са минифорекс и микрофорекс. Тази стъпка на брокерите във валутната търговия предизвиква промяната в класическата сметка на пазара форекс, и по-точно - на разделяне на стандартната сметка на мини сметка, микро сметка и демо сметка.

Минифорекс и микрофорекс
Минифорекс и микрофорекс




Начинаещи валутни търговци. 

По този начин, начинаещите валутни търговци е най-добре да започнат търговията и по-точно - обучението си за валутна търговия с откриването на демо сметка, която изучава за изучат особеностите на форекс търговията и така на практика да се овладеят различните техники за придобиване на печалба от обмяната на валути. 

Тази стъпка на брокерските фирми и въвеждането на възможности за минифорекс и микрофорекс, позволява да се привлекат за участие във валутните търгове по-голям брой начинаещи участници и по този начин да се масовизира форекс пазара.

Микро форекс сметка в центове.

При микрофорекс фактически сметката е заведена даже не в долари, а в центове, което позволява да се откриват и закриват валутни позиции, които числено изглеждат като нормални доларови позиции, но благодарение на това, че са в центове, носят 100 пъти по-малък рикс от загуба на депозита. По този начин възможностите за избор между демо сметка, микро форекс и мини форекс, позволяват да се навлезе постепено и добре да се усвоят техниките за валутна търговия

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Сподели това!

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Последни публикации