Translate

вторник, 18 ноември 2014 г.

Дългосрочна стратегия на форекс | dLambow

 

Възможна ли е дългосрочна стратегия на форекс?

При дългосрочна стратегия на форекс се предполага да държите отворени позиции за продължително време - от няколко дни до няколко месеца, особено при продължителен тренд, за който имате сериозни основания да предполагате, че ще продължи.

Тренд на форекс

Все пак имайте предвид, че понятието тренд на форекс е много по-различно от същото на фондовите пазари, като валутните трендове сазначителнопо-кратки, но могат да бъдат по-екстремни до образуването на ГАП.




За кого е дългосрочната стратегия?

Дългосрочната стратегия на форекс се използва от стратегическите инвеститори и полупрофесионалните спекуланти.  Трябва да се набляга в този случай на сигналите от фундаменталния анализ.  Тази стратегия не трябва да ангажира повече от 2-3% от Вашия депозит. Но имайте предвид, че колкото е дълъг срока, толкова повече се стеснява търгуемия диапазон. 

 

Случаи на използване на дългосрочна стратегия на форекс.

В този случай държите отворени позиции за продължително време от няколко дни до няколко месеца, особено при продължителен тренд. Използва се от стратегическите инвеститори и полупрофесионалните спекуланти.

  • Трябва да се набляга на сигналите от фундаменталния анализ. 
  • Тази стратегия не трябва да ангажира повече от 15% от Вашия депозита.
 

Трендовите стратегии са ограничени за форекс

Трендовите стратегии са с ограничени възможности на форекс за сметка на волатилните стратегии с използването на фрактали. Разликата е като между аналоговите и цифровите телевизионни сигнали.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Сподели това!

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Последни публикации