Translate

сряда, 5 ноември 2014 г.

Форекс клуб за избрани | dLambow

 

Дали форекс не е само клуб за избрани

 

Начинаещите участници във валутния пазар.

Не е изключено начинаещи участници на валутния пазар да си задават въпроса, дали форекс е нещо като клуб на избраните, в който само брокерите и богатите печелят?  Много финансови експерти твърдят, че могат да предсказват движенията на пазара. Но проверката на фактите показва, че тези твърдения не са верни.

Форекс клуб за избрани
Форекс клуб за избрани

Болшинството от прогнозите на форекс са неверни. 

Освен това, днес има и интернет. Всички данни и изследвания вече са еднакво достъпни както за брокерите, така и за широката публика. При това частните инвеститори имат предимството да работят в дългосрочна перспектива.



Натиск за възвръщаемост на капитала.

Големите фондови мениджъри се намират под голям натиск, доколкото са длъжни да осигуряват голяма възвращаемост на капитала. Техните действия се следят много внимателно от инвеститорите. Докато частните инвеститори могат да си позволят да гледат в перспектива, необръщайки внимание на временните спадове.

 

Собствена търговска система.

Следователно, ако имате добре разработена и правилна търговска система, и Вие може да се намесите в клуба на избраните и да печелите от форекс, при това редовно, което не означава, че ще е лесно или просто. Иначе, разбира се, че има „клуб", има „избрани", но на времето и те са били на „гола поляна", нали?

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Сподели това!

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Последни публикации