Translate

събота, 20 септември 2014 г.

Пазарното чудовище - Форекс | dLambow

 

Валутният пазар като пазарно чудовище.

Международният валутен пазар - Форекс може да се оприличи на чудовище с неимоверна мощ. Това е най-големия пазар в света. На него само за 1 денонощие се превъртат от 1 до 4 трилиона долара (4 000 000 000 000)!! Това е сума, която по никакъв начин не може да си представите. И въпреки това, сделките за такава сума вървят денонощно.


Пазарното чудовище - Форекс
Пазарното чудовище - Форекс

Съкрушителна сила и хитрост.

Форекс е в състояние да съкруши със силата си всеки. Но това не е всичко. Въпреки огромната си мощ, това чудовище притежава и други чудовищни характеристики. То е в състояние да си послужи с всякакви хитрости, за да Ви примами. В т.ч. да Ви разреши да спечелите и то много, а след това да си прибере по безапелационен начин печалбата, заедно с целия Ви депозит.

Форекс остава непобедим.

До сега не ми е известно някой да е победил Форекс и докато съществува такова понятие, той ще си остане непобедим. Тук нямам за цел да описвам многобройните жалки опити да се победи Форекс, защото е ясно как завършват те. 

Целта ми е да Ви дам алтернатива и със сигурност тя не е в полето на героичните изяви. Някои се опитват да гадаят курсовете, други се опитват да прогнозират, трети правят анализи, четвърти се доверяват на слухове, пети чете като луд, шести е тръгнал като за сватба ...




Правилната посока на форекс.

Има само една правилна постановка за Форекс и тя е следната: Форекс е ГОСПОДАР! И Вие по никакъв начин не можете да промените тази ситуация. Следователно, остава Ви само едно - да бъдете слуга. Да се подчинявате безапелационно. Да правите това, което Ви казва или намеква валутния пазар. 

Но за да стане така, преди това е необходимо да усетите пазара. Това става с практика - поне 5 - 6 месеца, а в някои случаи и години, трябва да сте с движението на валутитепо 5 - 6 часа на ден. В останалото време отново трябва да сте с него.

Усещане на пазара и следване на неговите желания.

Когато усетите Форекс, трябва да яхнете вълната и да следвате с упование своя Повелител. Така, както птицата следва своето ято - без да мисли, без да се колебае, просто го прави - наляво, надясно - нагоре, надолу. 

Хората реагират по най-различни начини на Форекс - скубят си косите, псуват, скачат до тавана ... Всичко това е излишно и безполезно. Просто следвайте Форекс. Може да го усещате СЕГА! Но не знаете нищо за него след 1 минута, след 1 час, а камо ли за утре или след седмица. 

Следвайте международния валутен пазар като огромно пазарно чудовище, подчинявайте му се, правете каквото Ви казва и бъдете волни като птички. Само така ще печелите. Успех!

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Сподели това!

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Последни публикации