Translate

сряда, 6 август 2014 г.

Кой е съвременния герой на форекс? | dLambow

 

Кой е съвременния идол на форекс?

 

Като всяка друга област на изява и форекс си има своя съвременния герой?

Той вдъхновява начинаещите, по него се ориентират професионалистите. За валутните търговци такъв безспорен авторитет е Джордж Сорос. Той си е завоювал авторитет във финансовите кръгове със своето умение да заработва пари, а пред останалия свят е известен с умението да ги харчи за благородни цели.

Сорос може да се нарече и съвременен революционер, защото откъсва пари от капиталистическия пазар и ги дава там, където те недостигат - за поддържане на науката, образователни и културни програми.

Джордж Сорос - безспорен авторитет на форекс.

Във всяка сфера на човешка дейност има известни личности. Техният успех вдъхновява начинаещите, по тях се ориентират професионалистите. За валутните търговци такъв безспорен авторитет е Джордж Сорос. Той си е завоювал авторитет във финансовите кръгове със своето умение да заработва пари, а пред останалия свят е известен с умението да ги харчи за благотворителни и други цели.

Кой е съвременния герой на форекс?
Кой е съвременния герой на форекс?

Природа на валутния пазар.

Със своите необичайни успехи на валутните пазари, Сорос помогна да се сложи точка в отдавнашния спор между теоретиците и практиците относно природата на пазара. Той опроверга официалната наука, която твърдеше, че движението на пазара се описва с модела на случайните блуждаещи и поради това е непредсказуемо.




Един от парадоксите на форекс се състои в това, че валутния търговец може да заработва пари даже ако не знае точно на къде ще тръгне курса - просто е необходимо правилно да се реагира на неговото движение.

Ново разбиране за валутния пазар.

Сорос може да се нарече и съвременен революционер, защото откъсва пари от капиталистическия пазар и ги дава там, където те недостигат - за поддържане на науката, образователни и културни програми, следвайки естествено своите си разбирания по този въпрос. Със своите необичайни успехи на валутните пазари, Сорос помогна да се сложи точка в отдавнашния спор между теоретиците и практиците относно природата на пазара.

Правилно реагиране по движенията на валутния пазар.

Той опроверга официалната наука, която твърдеше, че движението на пазара се описва с модела на случайните блуждаещи и поради това е непредсказуемо. Един от парадоксите се състои в това, че валутния търговец може да заработва пари даже ако не знае точно на къде ще тръгне курса - просто е необходимо правилно да се реагира на неговото движение.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Сподели това!

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Последни публикации