Защо валутния търговец се занимава с това на форекс?

Характеристика на валутния търговец.


Какво не е валутния търговец?

На него не му се налага да „прави кариера", да пише отчети за свършената работа пред началството, да хвърля прах в очите на някого, че много работи ... Субективното мнение е изключено. Цифрите говорят сами за себе си. Няма опасност да Ви задмине (в кариерата) някой връзкар или дърдорко. Това е честна игра. Невъзможно е да се нагласят резултатите.

Какво е валутния търговец?

Работата на валутния търговец е творческа. В нея няма рутина. Анализ на пазара, вземане на решение, анализ на собствените резултати. Това е доста увлекателно. Всъщност това не е работа, а много интересна и справедлива игра. Няма никаква имитация. Играе се за големи пари и всички предпоставки за това са налице.

Характеристика на валутния пазар.


Какво е форекс?

Форекс е една голяма тайна. Никой по света не знае във всеки един момент накъде ще тръгне пазара. Всеки валутен търговец сам трябва да разгадае тази тайна. Няма кой да му подскаже, няма имитатори, няма връзки. Пазарът е абсолютно справедлив и честен. Ако го разгадаеш, наградата е незабавна - получаваш печалба и удоволствие от извършената работа.

Валутният пазар е като жив.

Много е приятно да наблюдаваш как на пазара се случват събитията, на които си заложил. Пазарът е като жив - постоянно се променя или остава постоянен ... Непрекъснато предлага нови и нови кръстословици, които една с друга не си приличат. Никога пазарът не се повтаря по един и същ начин. Никакво отпускане, никакви стандартни ситуации.

Валутния търговец на форекс.

Работата на Форекс е една постоянна борба със самия себе си. Бориш се със страховете си, с изкушенията, с алчността си ... По такъв начин пазарът ти помага да се научиш да се владееш във всяка една ситуация - да не униваш от неуспехите, нито да се отпускаш от успехите. У валутния търговец на форекс се изгражда умението да не се поддава на паника, когато на пазара върлува криза, да се придържа твърдо към замисления план за действия, да отстоява своята гледна точка, даже ако тя е в противоречие с мнението на повечето участници в пазара. В крайна сметка, така се изгражда умение да побеждаваш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Налични издания по английски език - за българи: